Müllers Büro의  주택

Nowoczesny dom rodzinny o przejrzystej strukturze

A.D. A.D.

견적 요청하기

잘못된 정보입니다. 국가번호 및 전화번호를 다시 확인 해 주세요
보내기' 버튼을 클릭함으로써 개인 정책에 동의하며 요청 수행을 위한 개인 정보 수집 및 활용을 허락합니다.
참고: 개인 정보 폐기는 privacy@homify.com을 통해 상시 요청 가능합니다.
Loading admin actions …

W dzisiejszym dniu przeniesiemy się w okolice Jeziora Sumter, gdzie przyjrzymy się z bliska pewnemu jednorodzinnemu domowi zaprojektowanemu przez niemieckie studio architektoniczne von Müllera. Rodzina zwróciła się o pomoc do specjalistów, bowiem znani są oni z ekologicznego i zrównoważonego budownictwa oraz z dbałości o najmniejsze szczegóły. Marzeniem klientów było posiadanie domu, który będzie bezkompromisowo współczesny, a zarazem będzie wykorzystywał walory pięknej lokalizacji, w której się znajduje. Ważnym warunkiem było także stworzenie w domu przestrzeni do pracy, całkowicie odrębnej od reszty domu. Jak się zaraz przekonacie, architektom bez wątpienia udało się osiągnąć wyznaczony cel. Zapraszamy!

Piękno fasady

Już na pierwszy rzut oka dom przekonuje swoją niezwykłą i nowoczesną formą z czystymi liniami i niezbyt ostrymi sylwetkami. Konstrukcja oparta jest na płaskim dachu i sześciennych elementach stylu Bauhaus. Budynek zyskuje naturalny i ciepły dotyk dzięki drewnianej elewacji fasady.

Widok wieczorem

Nawet po zachodzie słońca dom jest bardzo imponujący. Ciche, zaciszne położenie nad samym jeziorem pozwala budynkowi na hojne otwory okienne bez uszczerbku dla prywatności mieszkańców. Dzięki dużym szklanym powierzchniom otwiera się na malownicze otoczenie i sprawia, że ​​część zewnętrzna jest częścią koncepcji życia.

Plan parteru

Gabinet z miejscem do pracy znajduje się obok pokoju dziecięcego i pokoju gościnnego oraz małej łazienki i pomieszczenia gospodarczego, obszernej kuchni, jadalni i części dziennej, które można wykorzystać w większym gronie. Studio można otworzyć w razie potrzeby i rozszerzyć przestrzeń życiową.

Plan piętra

Na piętrze znajduje się czysto prywatna strefa. Klientom zależało na płynnej integracji życia i pracy, ale z drugiej strony, także na wyraźnym rozgraniczeniu na czysto prywatny obszar odosobnienia. Zostało to zrealizowane na piętrze domu, w którym obok sypialni znajduje się przestronna wanna w łazience typu wellness, garderoba i piękny, słoneczny taras.

Łazienka

Oczywiście nie chcemy pozbawić Cię spojrzenia na wnętrze domu. Tutaj widzimy łazienkę z podwójną toaletką, prysznicem na poziomie podłogi i wanną bezpośrednio przed oknem, dzięki czemu można cieszyć się fantastycznym widokiem na zieleń podczas kąpieli. Projekt wnętrz harmonijnie kontynuuje zewnętrzną architekturę dzięki czystej linii i zastosowaniu jasnego drewna.

Casas inHAUS의  주택

건축/인테리어 전문가를 찾고 계시나요 ? 연락처를 남겨 주시면 적합한 전문가를 찾을 수 있도록 도와 드리겠습니다.

당신에게 딱 맞는 디자인을 찾아보세요.