The House for ride the wave. tai_tai STUDIO 에클레틱 발코니, 베란다 & 테라스
The House for ride the wave. tai_tai STUDIO 에클레틱 발코니, 베란다 & 테라스
The House for ride the wave. tai_tai STUDIO 에클레틱 발코니, 베란다 & 테라스

East coast of the Boso Peninsula in Chiba,Japan has been

known by very good waves come. People who love to ride the wave get together to this place. They also have decided to live in this place in order to ride the wave. They wanted a house for incorporation into the life to ride the waves. Their order. They want an indoor half pipe for practice. They want a booth for listening to music in there. They want a big balcony They want a space that can be used freely Ultra low-cost design In order to satisfy their request, we provided two large low-cost wooden boxes. And we provided a design that can be used this boxes without to make many partition. architects: tai_tai STUDIO/Hidekazu Wakabayashi,Akiko Wakabayashi location:Mobara city,Chiba,Japan function:House site area:198.9㎡ architectural area:91.5㎡ total floor area:132.8㎡ structure:wood year:2012 photo : AKI

비슷한 사진
Comments