studio azellier

studio azellier

studio azellier
studio azellier
잘못된 정보입니다. 국가번호 및 전화번호를 다시 확인 해 주세요
보내기' 버튼을 클릭함으로써 개인 정책에 동의하며 요청 수행을 위한 개인 정보 수집 및 활용을 허락합니다.
참고: 개인 정보 폐기는 privacy@homify.com을 통해 상시 요청 가능합니다.
전송완료!
빠른 시일 내 전문가의 답변을 받으실 수 있습니다!

NEVER GREEN STORE UNDERGROUND

Concept : Seoul Modernism

Area : 297m2 /90py

Materials : Terrazo Flooring, Tile Wall, Lacquered Wall & Ceiling, Wired Sheet Glass, Lacquered on wood Furniture & Metalic Fixture

Period : 5 weeks [2014.07-08]

Cliendt : Spectator

Location : Itaewon-dong, Seoul, Korea

Design & C.M : Studio azellier

The store inhabits the basement floor of over 30 years-old building in Gyungridan-gil Itaewon, very old town of Seoul. Modern mood of young & Stunning men's wear brands in this store mixed and matched in this historic site. Tiling dot art is appeared designer's brand chapter step by step and the modullar system of fixtures made of black box is flexible for the various brand's display.

  • NEVER GREEN STORE UNDERGROUND: studio azellier의  가게

    NEVER GREEN STORE UNDERGROUND

  • NEVER GREEN STORE UNDERGROUND: studio azellier의  가게

    NEVER GREEN STORE UNDERGROUND

  • NEVER GREEN STORE UNDERGROUND: studio azellier의  가게

    NEVER GREEN STORE UNDERGROUND

  • NEVER GREEN STORE UNDERGROUND: studio azellier의  가게

    NEVER GREEN STORE UNDERGROUND

  • NEVER GREEN STORE UNDERGROUND: studio azellier의  가게

    NEVER GREEN STORE UNDERGROUND

  • NEVER GREEN STORE UNDERGROUND: studio azellier의  가게

    NEVER GREEN STORE UNDERGROUND

  • NEVER GREEN STORE UNDERGROUND: studio azellier의  가게

    NEVER GREEN STORE UNDERGROUND

  • NEVER GREEN STORE UNDERGROUND: studio azellier의  가게

    NEVER GREEN STORE UNDERGROUND

Admin-Area